Thursday, October 27, 2011

BOWLING TIME with my friends ..


20/10/2011

time ni mmg besstt !! mmg terbaekk laah !

ye la kan . dpt men bowling percumaaa , sape nk bagi kn ?? hehe . oke , lepas abes klas pagi tu ,

aku ngn si ruslin ni xbalik ag umah , ye la kan , kami selaku AJK pengangkutan..ade la.. untuk aktivi lawatan... balek lmbat la ciket , lpas setel sume hal sal lawatan tu , ak pon ajak la si ruslin ni makan.. otw nk g restoran ni, nampakla pulak budak2 skelas ak makan kat situu.. shila, aiman badriah,zarif, anna, najmi, nasyat n ijan... ak ngn ruslin mkn kat meja sebelah dyeorg..

pas2 mkn tu , ak nmpak dyeorg cam nk pegi kbmol jeaa . haha . ak ngn ruslin pon tnye la.. nok g mano tu , dyeorg pon gtaw la nak g menboling kat kbmol..huhu... ow okeh !pergi la.. hehe..

pastu shila, anna, eman, zarif pon gerak lah . tibe-tibe nasyat tnye kiteorg, eh , nk g x ? biler ag nk men boling...oihh ... mule2 tu ak ngn ruslin ni..cam xnk la kn , sbb xckup duit.. hahaha....ak pon tolak lah ... er..xyh laaa..huhu..tp dia, ijan ngn najmi ajak jugak..BERSALAH jugak.. yela kn. biler pkir balik ,oke jugak lepak kbmol...sbb mase byak ag before klas ptg tu , nk balik pon serba slh...ak ngn ruslin pon setuju la ikot dyeorg..lpas abes mkn sume , kiteorg pon jln la same-same..

smpaii je kt kbmol , ak pon gtaw la , eh , sek mu mainla, ak ngn ruslin tgk jah kot...
tp dyeorg sruh jugak kiteorg maen..ak xnak maen sbb xde duit..hahaha...ruslin plak mase tu xbwk plak beg duit dye..

pastu nasyat kata , xpo lah . ak byar la ko sek mung...sek mung maen la..haha..

FREE tu ! ak ape ag .. oke2..haha . boleyy jee kalu mung nk blnjee.. ekeke..


ni lah dye budak nama Nasyat yg belanja aku men boling ngn ruslin ! huh ! tenkiuu syatt,, meme saem 4eva ah kito..hahaha

oke , ak admit mmg ak xpndai sgt *bukan xpndai sgt , Mmg xpndaii pon..* nk men bowling ni, ye la, tangan bangku .EH ? ADE EH tangan bangku ? haha..biar je laa..

2 game kot dyeorg men..malu jugak la nk men, sebab before ni pon, ak maen ngn family n kwn2 selalu je masuk longkang ! ahaksss ! so , before dyeorg gelak-gelak kn aku, bek ak terus-terang..haha

mula2 maen, oke la agi ! dpt la jugak skor tu..tp bile da masuk 4-5 kali balingan bola tu, dah tiada arah tujuan da bolaaa tu . makk aihh ! sasaran bola tu x laen x bukan , LONGKANG ! haha.. saket aty tooll !!!!

tapi nak last2 game tu , jadik la jugak ! tpi 2 kali je kot dpt jatuhkan sume bola bolingg tu !! besstt !! tu pon sbb ade "cikgu" yg ajar aku..

yg pkai selendang klabu tu la CIKGU BOWLING ak..haha..tenkiuu AIMAN BADRIAH !

okelah . ak pon da xtaw nk story ape da.. tgk je la pics2 ni okee... 0.o

hihiii..anna n eman

ana, najmi , ruslin, ijan !

shilaaa

all !

zarif A.K.A BF EMAN

melawaa

gurlz

bff 4evaa

yess !



wif najmi n eman

cantik kn kiteorg..hehe

weeewwiitt

cun x saya ? haha

perasan come

at back

ruslin sygg

video
ni ade siket video kiteorg mase maen bolingg..jumm..

No comments:

Post a Comment